Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PP afronta las europeas con seis puntos de ventaja sobre el PSOE
Crónica - Milei asalta la campaña de las europeas como necesita el PSOE
Opinión - Lo que el PP llama patriotismo. Por Esther Palomera

El Govern balear del PP confirma que els habitatges legalitzats en rústic no es podran destinar al lloguer de vacances

Marga Prohens (PP), durant un ple al Parlament balear

Esther Ballesteros / Europa Press

Mallorca —

0

El portaveu del Govern, Antoni Costa, ha confirmat aquest divendres que els habitatges regularitzats en sòl rústic en virtut del decret de simplificació no es podran destinar mai a lloguer de vacances.

Fa uns quants dies es va generar la controvèrsia davant la possibilitat que els habitatges que es legalitzin a través del Decret de Simplificació Administrativa es poguessin destinar al lloguer turístic passats uns anys.

A la roda de premsa posterior al Consell de Govern, el conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, ha explicat que l'Executiu ha pres finalment la decisió que no puguin destinar-se mai a lloguer turístic davant la possibilitat que aquesta restricció fos temporal.

Costa ha negat que l'Executiu hagi fet marxa enrere en aquest sentit i ha insistit que el plantejament era que la restricció fos temporal o permanent i que finalment, s'ha optat per aquesta última opció.

La possibilitat que les edificacions en sòl rústic que es regularitzin a partir del decret poguessin destinar-se en uns anys al lloguer turístic passats uns anys va generar les crítiques del PSIB-PSOE, MÉS per Mallorca, Més per Menorca i Unides Podem, en considerar que això suposaria “malvendre les Illes” i es convertiria en “la perversió absoluta de la turistificació a totes les illes”.

Etiquetas
stats